Hos TäbySZ hittar du kameraövervakning för hem och företag i Stockholm

Produkter

Övervakning

Kamera

Våra övervakningskameror för hemmet erbjuder ökad trygghet och möjlighet att övervaka ditt hem på distans. Att installera kameror i hemmet kan avskräcka brottslighet samt ge värdefull information vid händelse av ett inbrott eller olycka.

Vi erbjuder en mängd olika kameror för olika ändamål, så att du med säkerhet hittar en som passar dina behov.

Övervakning

Inspelare

Med en bra inspelare kan du lagra material från övervakningskamerorna i ditt hem. Våra inspelare säkerställer säkerhet och gör det enkelt att hantera materialet i efterhand.

Tänk på integritetsfrågor och följ lagar och riktlinjer för inspelning utanför ditt hem och privata område.

Övervakning

Hemlösningar

Våra tekniska lösningar för hemmet ger dig möjlighet att övervaka besökare, leverantörer, etc. på distans eller från insidan av ditt hem. Våra hemlösningar bidrar till extra trygghet och bekvämlighet i din vardag.

Vi arbetare hela tiden för att ta fram nya hemlösningar som underlättar för privatpersoner. Här kan du läsa mer om vår smarta teknik anpassat för ditt hem.

Dörrklocka med kamera för ökad säkerhet hemma
Täby SZ logotyp

Varför välja våra produkter

Vårt mål är att ge människor tillfredsställelse med bra och säkra kameror, så att du kan känna dig säker och inte oroa dig för någonting. Våra produkter är framtagna på avancerad teknik med högsta användarvänlighet för enkel och problemfri användning.

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss.